chat
INSPIRATION

De beste Møbelknotter for utemøbler

Så hvis du er klar til å sette møblene ut på plattingen, balkongen eller terrassen: her får du vite mer om produkter som gjør livet enklere, både for deg og møblene dine.

1.Benknotter til utendørsmøbler

Blant de bestselgende produktene våre er klassiske møbelknotter til utendørs bruk og pastknotter som kan brukes både innendørs og utendørsDisse runde knottene fungerer godt både på stoler, bord og andre møbler med ben, de er runde og perfekte til bruk utendørs. Du unngår skitne og rustne møbler - og hull i plenen. Noe alle setter pris på! De er laget av plast av høy kvalitet og trykkes enkelt på møbelets ben

2. Beskyttere til utendørsmøbler med metallstativ.

Et populært utendørsmøbelmerke som har stativ i stedet for ben er Grythyttan. Beskytterne vi har på lager passer til Grythyttans lenestol A2, stol 1, terrassestol A3, krakken A3, sofaen A3 og stolen High Tech. Beskytterne fungerer godt på alle typer overflater - terrasser av tre, plen og overflater av betong. I tillegg er de enkle å montere. Beskytterne for Grythyttans bryggeriserie er laget av plast av høy kvalitet. De er transparente og fungerer like godt innendørs og utendørs.3.Møbelkule av gummi for stolbenMøbelkulene våre av solid gummi har en diameter på 50 mm. De er meget godt egnet til bruk utendørs. Kulene er holdbare, tåler vår og vind og passer til flere ulike typer stolben. Som om ikke det skulle være nok, har de også ytterligere fordeler. Blant annet er de veldig enkle å montere, demper lyd og beskyter gulv og terrasser mot riper. Kan også brukes på skrå stolben. Kulene hever stolen 16 mm og passer til de fleste stolbenprofiler

4. Utendørs møbeknotter med gli.

Disse flerfunksjonelle møbelknottene med gli er laget av plast og passer utmerket til utendørsmøbler av tre. Disse møbelknottene slås på møbelbena, enten med en spiker eller med en nagle. Møbelknottene med gli fungerer også godt innendørs og brukes ofte til møbler som står på tepper. Utendørs beskytter de trebena mot fuktige og våte overflater.

5. Høydejusterbare knotter til møbelben

Disse justerbare knottene gir yndligsbordet eller - stolen du har utendørs bokstavelig talt den oppgraderingen de fortjener. De forhøyende knottene er laget av metall, har en overflate av gummi og passer godt til rustikale møbler av tre. De sitter godt, ruster ikke og beskytter møblene mot fuktighet på bakken. I tillegg er de justerbare, så det er du som bestemmer høyden. Så hva venter du på? For å få det beste resultatet når du monterer skal du markere hvor på møbelet du vil sette knotten og bore et 25 mm dypt og ca. 12 mm bredt hull på dette stedet. Skru pluggen godt inn i hullet, og skru deretter inn knotten i pluggen. Så justerer du møbelet til ønsket høyde. Bruk av møbelknotter til møbler som står ute har flere fordeler. De får bedre beskyttelse mot fuktighet på bakken, og stolbena blir ikke sittende fast i gressplene eller i en sprekk i terrassegulvet. Så hvis du er klar til å sette møblene ut på plattingen, balkongen eller terrassen: her får du vite mer om produkter som gjør livet enklere, både for deg og møblene dine.