chat
INSPIRATION

Finn den riktige møbelknotten for deg

Tremøbler kan se flotte ut i alle typer interiører. Men hvis møblene ikke tas godt vare på, vil de ikke vare lenge. Mange synes det er krevende å vedlikeholde tremøbler. Resultatet er at møblene etter noen års bruk mister sin opprinnelige glans. 

1) Selvklebende møbelknotter

Selvklebende møbelknotter fungerer som beskyttere for møblene dine. Disse knottene er perfekte til møbelben. De oppfyller alle behov. Det eneste du trenger å gjøre er å velge de som passer best til nettopp dine møbler. Du kan bruke dem til stoler, sofaer, senger, bord og andre innredningsgjenstander. Disse møbelknottene brukes på møbler som står på gulv av tre, laminat eller fliser. Før du limer dem på må du påse å fjerne alt støv fra møblene.

2) Stolbenknotter

Hvis du vil passe like godt på gulvene dine som på møblene, skal du velge innvendige knotter som også kan brukes på møbler med skrå ben. Disse knottene er enkle å feste på alle stoler, og de er fremstilt av kvalitetsmaterialer. Når du bruker disse knottene, kan du raskt og enkelt flytte møblene dine rundt uten å skade eller ripe opp gulvet. Disse knottene med gli kan brukes på gulv av tre, laminat og fliser. Det er også enkelt å feste knottene. Du snur bare møbelet opp ned, fjerner støv og fester knottene ved å trykke dem inn i bena.

3) Møbelkuler

Disse tilbehørene brukes primært til skoler og andre offentlige rom. Med dem kan møblene flyttes lydløst, så det blir enkelt å flytte rundt møblene og unngå riper på gulvet. Møbelkuler har ingen lukt og er fremstilt av materialer av høy kvalitet. Disse kulene er perfekte til bruk på stoler, bord og lagermøbler.

4) Solide knotter som spikres på

Er du på jakt etter noe ekstra holdbart? Da er disse ekstra solide knottene et godt valg . Bunnen er laget av ekstra sterkt materiale for å beskytte gulvene dine, og naglen er perfekt til å beskytte gamle, antikke møbler. Et ekstra pluss er at denne knotten kan festes på alle møbelben, uansett tilstand.

5) Knotter med spiker

Kunder som ikke er så glade i selvklebende knotter, kan velge knotter med spiker. De er laget av standard plast og festes under bena på møblene dine. Hvis du velger disse knottene, trenger du ikke å bekymre deg om sikkerheten til møblene dine. Disse knottene er spesielt godt egnet til møbler som står på tregulv.

6) Stolsokker

Hvis du ønsker at stolene dine skal se både flotte og og være godt beskyttet, er dette løsningen for deg. Korte stolsokker fås i flere ulike størrelser. Disse sokkene kan også brukes til sofaer, senger og bord. De skal primært brukes til møbler som står på gulv av tre, laminat eller fliser. Så gi de gamle møblene dine en ny look med disse sokkene.

7) Underlag av gummi til vaske- og tørkemaskin

Noen vaske- og tørkemaskiner trenger litt ekstra lyddempning og beskyttelse. Du kan beskytte dem ved å sette på underlag av gummi. Med disse gummiunderlagene kan du flytte maskinene raskt fra ett sted til et annet, lydløst og uten riper på gulvet. De kan brukes i vaskerom og våtrom, til både vaske- og tørkemaskiner.

8) Plastunderlag til møbler

Disse underlagene brukes til å beskytte møbelben og -hjul. De er fargeløse og passer godt i alle interiører. Disse underlaget gir gulvene dine god beskyttelse. De er egnet til å flytte møbler på tregulv.

9) Selvklebende møbelfilt du selv klupper

Hvis du vil finne den beste løsningen for møblene dine, gir disse knottene optimal fleksibilitet. De er enkle å feste på møblene, det sterke limet gjør dem holdbare og filten er tilgjengelig i flere farger. så her kan du velge den fargen som passer best til sofaen, skapene, stolene, bordene og sengene dine, slik at de ser enda bedre ut, og samtidig beskytte både møbler og gulv.

10) Knotter til terrassemøbler

Møblene du bruker utendørs trenger like mye oppmerksomhet som møblene innendørs. Så glem ikke å beskytte dem på sammen måte. Velg disse terrassemøbelknottene, så kan du være sikker på at møblene på balkongen, takterrassen eller i hagen passes på. Så her finner du ut mer om hvordan du tar vare på møblene dine. Alt det vi har nevnt ovenfor har som mål å få både gulvet og møblene dine til å holde lenge. Møbelknottene endrer også utseendet til møblene. De er ikke dyre. Så du kan skifte dem ut når du synes at møblene dine trenger en oppgradering.