chat
MONTERINGSTIPS

Takkroker uten behov for boring

1.Takkroker uten behov for boring - kan brukes i flere materialer

Takkroken uten behov for boring er perfekt å feste på sement, tapet og gipsplater. Ulike takkroker takler ulik vekt og belastning, delvis avhengig av produktet, men også avhengig av substratet/materialet i taket. Det er umulig å svare nøyaktig hvilken vekt det kan takle. Nedenfor finner du noen grunnleggende retningslinjer du kan følge.

2. Selvklebende takkroker til planter Det er smart å bruke takkroken hvis du vil henge noe raskt og enkelt uten å måtte bore hull i taket. Det betyr også at du unngår stygge hull hvis du vil flytte eller fjerne kroken senere. Produktene er perfekte for alle som liker å ominnrede og dekorere hjemmet med årstidens planter.

3. Hvor høy vekt takler den selvklebende takkroken

For denne spesifikke takkroken anbefaler vi gjenstander med en maksimal vekt på 0,5 kg.

4. Hvordan fester jeg takkrokene uten boring Rengjør takoverflaten med en våt klut. Fjern én av de tre medfølgende festestrimlene fra arket og sett dem på ønsket sted. Trykk den godt på plass ved å først legge to fingre på den fremre kanten av strimmelen og trykke den fast i fem sekunder.Så flytter du fingrene til den andre kanten og gjentar i fem sekunder. Dette trinnet kan også forkortes ved å legge tomlene langs strimmelen, slik at hele strimmelen trykkes fast samtidig. Hold dette trykket i 5 sekunder. Fjern hele den beskyttende plasten på strimmelen som nå henger. Strimmelen er delt i to deler, avdelt med en linje. Plasser hengeanordningen på den større delen av strimmelen og trykk det fast ved å påføre trykk, også her i fem sekunder. Følg ON-pilen foran på produktet for å tre kroken på hengeanordningen. Så dreies kroken i ønsket retning, og kroken er klar til å henge opp de lette gjenstandene dine. (Det er også anvisningsbilder på produktets bakside.)

5. Hvordan du fjerner selvklebende takkroker

Følg OFF-pilen foran på produktet og skyv kroken bort fra hengeandorningen. Hold i hengeanordningen og grip tak i den lille delen av superlimstrimmelen. Dra så ut den strimmelen som utvides litt før den frigjøres helt. Fjern hengeanordningen. Nå har du fjernet takkroken. Hvis du vil bruke takkroken et annet sted, bruker du bare en ny festestrimmel fra det medfølgende arket og følger monteringsbeskrivelsen ovenfor.