chat

PRISER

Alle priser i butikken mobelknotten.no er angitt i NOK og alle priser inkluderer 25% mva.

LEVERINGSTID

Normalt har vi en leveringstid på ca. 2-6 dager, avhengig av ferier og hvilken dag du bestilte.

FRAKTKOSTNADER

Den nøyaktige fraktkostnaden spesifiseres i kassen. Den avhenger av vekt og volum. Fraktkostnaden starter generelt på € 4,90/innen Europa.

RETURER

Som kunde har du, i henhold til den svenske loven om fjernsalg, alltid rett til å kansellere bestillingen din innen 14 dager etter at du har mottatt varen. Du kan lese mer om dette i våre retningslinjer om returer.

FRAKTMETODE

Vi sender primært produktene våre med DHL, som leverer varene hjem til deg eller til det nærmeste leveringsstedet (DHL-leveringssted) til postnummeret ditt.

B2B FORSENDELSER

Sørg for at det er personer på stedet som kan ta imot forsendelsen, ellers er det mulig at du blir fakturert for leveringsforsinkelse. Dette er en kostnad DHL belaster oss for hvis det ikke er noen til stede.

FOR UHENTEDE PAKKER

Hvis du ikke henter pakken din på hentestedet innen én uke, vil pakken bli returnert automatisk. I slike tilfeller vil du som kunde bli fakturert for returen til oss. Beløpet er € 9 EURO for gebyr + frakt. (Dette er den avgiften DHL belaster oss for å behandle returen)

LEVERINGSFORSINKELSER

Hvis leveringstiden for bestillingen din endres, vil vi informere deg så raskt som mulig.

SKADDE VARER

Når du mottar varene, skal du omgående sjekke at de er uskadde/forsendelsen er komplett. Hvis varene er skadde eller feilaktige, skal du informere oss per e-post så raskt som mulig.