chat

VÅR HISTORIE

Det sies at de første møbelknottene ble laget av grekerne i år 400 e. Kr. Vår historie går ikke like langt tilbake i tid. I 2012 ble Möbeltassen i Sverige etablert av enterprenøren Helene Zachrisson da hun ikke fikk tak i de møbelknottene hun trengte.

I 2020 tok nye eiere over virksomheten, men bedriften er fremdeles familieeid og har kontor og lager i Täby. Vi brenner for å hjelpe kundene våre med å finne riktig løsning og produkt - alt etter behov, funksjon og miljø.

Møbelknotten tilbyr flere ulike varemerker, blant annet våre egne, og vi utvider stadig utvalget vårt, for vi har oppdaget at kategorien funksjonell innredning er større enn vi noensinne hadde forestilt oss.

Frem til i dag har Møbelknotten solgt flere hundre tusen knotter til bedrifter og privatpersoner over hele verden. Vi synes det er veldig hyggelig å få respons fra kunden våre, så ta et bilde og tagg knotten din med @mobelknotten

Målet vårt er å bidra til en bedre hverdag, mer funksjonstilpassede hjem og hyggelige miljøer å oppholde seg i. Som arbeidsplasser, skoler m.m.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til å bli kjent med Møbelknotten.no