chat
Dörrstopp, självhäftande

Veggmontert dørstopper

Denne selvklebende dørstopperen settes på veggen for å beskytte den mot dørhåndtaket. Dørstopperen festes på veggen der håndtaket vanligvis treffer veggen, og det myke gummimaterialet beskytter veggen mot skader.

Artikkelen har følgende egenskaper:
Møbeltype
Innendørs
Gulvløsning
Alle gulvtyper
PRIS

26,25 NOK / stk. inkl mva        / order  inkl mva

Leveringstid: 3-5 dager

Out Of Stock

Get notified when it's back in stock

MONTERING

For å få det beste resultatet ved montering - mål hvor på veggen du vil sette dørstopperen, der dørhåndtaket treffer veggen. Rengjør området på veggen med en klut med rengjøringsmiddel, fjern det beskyttende papiret på dørstopperen og trykk den mot veggen.

SPESIFIKASJONER

Tilgjengelig i tre farger og to størrelser

LIGNENDE PRODUKTER

 • Lei av å smelle med dørene? Det fikser vi. Dette er en klassisk utformet dørstopper som fungerer som dørkil. Gjør jobben, både innendørs og utendørs.

  Fra 40,95 NOK / stk.
 • Oppfellbar dørstopper. Lei av å smelle med dørene? Det fikser vi. Dette er en klassisk utformet dørstopper som gjør jobben, fremt for innendørs.

  Fra 103,95 NOK / stk.
 • Er du på jakt etter en nedfellbar dørstopper? Da har du kommet til rett sted. Med denne dørstopperen har du ett problem mindre. Dette er en effektiv dørstopper som holder døren åpen for deg, og den brukes hovedsakelig i 'tørre miljøer', da dørstopperen ikke er laget av rustfritt stål.

  Fra 103,95 NOK / stk.
 • Dørstopp i plast for innendørs bruk. En dørstopp for lettere dører, enkel design og funksjon. Dørstoppen som holder dø,ren åpen, reduserer risikoen for slamrende dører ved trekk, osv.

  Fra 93,45 NOK / stk.