chat
Reduced price!
Benkskjerm Fold

Benkskjerm Fold

For arbeidsplasser og skoler som ønsker å forbedre arbeidsmiljøet. Stilige benkskjermer laget av filtstoff er overraskende effektive. Benkskjermen Silence har flere funksjoner som forbedrer arbeidsmiljøet. Den gir ikke bare visuell avskjerming, men er også effektiv som lydabsorbent, demper samtaler mellom personer og fanger opp generell støy i rommet.

Skjermen er laget av resirkulert materiale og er enkel å resirkulere. Den består av 100% polyester.

Artikkelen har følgende egenskaper:
Møbeltype
Innendørs
Gulvløsning
Alle gulvtyper
BRAND:
SilentDecor
PRIS

699,52 kr / stk. inkl mva        / order  inkl mva

-15%

822,97 kr

Leveringstid: 3-5 dager

Out Of Stock

Get notified when it's back in stock

MONTERING

Skjermen leveres umontert, med to føtter av filtstoff som enkelt kan festes til skjermen. På 1 minutt er skjermen montert og klar til å forbedre arbeidsmiljøet i klasserom og på arbeidsplasser.

SPESIFIKASJONER

En universell størrelse, måler i höjd ca 50 cm.

LIGNENDE PRODUKTER

 • 153,47 kr
  Kampanje

  Et utvalg forskjellige knotter, slik at du alltid har det du trenger. Settet inkluderer selvklebende knotter, knotter som kan gli på tepper og til og med sklisikre knotter. Vi har også inkludert noen små verktøy som hjelper deg til å foreta justeringer og ta de riktige målene.

  Fra 153,47 kr / stk.
 • 25,75 kr

  For rask montering, spesielt for håndkleholdere i våtrom.

  Fra 25,75 kr / stk.
 • 180,25 kr

  Smart og enkel! Denne sengeoppbevaringen er i tillegg behagelig og myk. Vi gjør vårt beste for å gjøre sengetiden din enda mer funksjonell og praktisk. 

  Fra 180,25 kr / stk.
 • 21,89 kr 25,75 kr -15%

  Kantbeskyttere for hjørne av silkone til bord. Brukes ofte til skarpe kanter eller bord laget av harde materialer, som marmor. Populær i familier med barn som akkurat har begynt å gå. Produktet er raskt å feste på kanter og hjørner med dobbeltsidig teip, kan brukes på alle typer materialer og beskytter barna dine mot å slå eller skade seg.

  Fra 21,89 kr 25,75 kr -15% / stk.
  Reduced price!