chat
Benkskjerm Silence

Benkskjerm Silence

For arbeidsplasser og skoler som ønsker å forbedre arbeidsmiljøet. Stilige benkskjermer laget av filtstoff er overraskende effektive. Benkskjermen Silence har flere funksjoner som forbedrer arbeidsmiljøet. Den gir ikke bare visuell avskjerming, men er også effektiv som lydabsorbent, demper samtaler mellom personer og fanger opp generell støy i rommet.

Skjermen er laget av resirkulert materiale og er enkel å resirkulere. Den består av 100% polyester.

Artikkelen har følgende egenskaper:
Møbeltype
Innendørs
Gulvløsning
Alle gulvtyper
BRAND:
SilentDecor
PRIS

733,95 NOK / stk. inkl mva        / order  inkl mva

Leveringstid: 3-5 dager

Out Of Stock

Get notified when it's back in stock

MONTERING

Skjermen leveres umontert, med to føtter av filtstoff som enkelt kan festes til skjermen. På 1 minutt er skjermen montert og klar til å forbedre arbeidsmiljøet i klasserom og på arbeidsplasser.

SPESIFIKASJONER

En universell størrelse, måler ca 60x60 cm.

LIGNENDE PRODUKTER

 • Disse beskytterne for Grythyttans bryggeriserie er laget av plast av høy kvalitet og fungere like bra innendørs som utendørs.

  Fra 36,75 NOK / stk.
 • En praktisk plastskyvelære for måling av møbelbein. Brukes til å måle diameteren på møbelbein og stolbein. Hendig verktøy som kan brukes når du ønsker å måle både ytre diameter og indre diameter på for eksempel stolbein.

  Fra 19,95 NOK / stk.
 • SilentDecor

  For arbeidsplasser og skoler som ønsker å forbedre arbeidsmiljøet. Stilige mobilbokser i filtmaterial. Vibrasjoner fra meldinger dempes takket være det effektive filtmaterialet. Mobilboksen er laget av resirkulert materiale og er enkel å resirkulere, den består av 100% polyester.

  Fra 462,00 NOK / stk.
 • Såpeskål i gjennomsiktig plast, sparer vasken din fra såperester og skitt

  Fra 82,95 NOK / stk.