chat
Møbelpleie eske

Møbelknottmåler

En praktisk plastskyvelære for måling av møbelbein. Brukes til å måle diameteren på møbelbein og stolbein. Hendig verktøy som kan brukes når du ønsker å måle både ytre diameter og indre diameter på for eksempel stolbein.

Artikkelen har følgende egenskaper:
Møbeltype
Innendørs
Gulvløsning
Alle gulvtyper
PRIS

19,57 NOK / stk. inkl mva        / order  inkl mva

Leveringstid: 3-5 dager

Out Of Stock

Get notified when it's back in stock

MONTERING

Får en att Tassa Lugnt!

SPESIFIKASJONER

Den lille glidestokken i plast er 10 cm. Et verktøy du kan ha i vaskeskapet/verktøykassen.

LIGNENDE PRODUKTER

 • 132,87 NOK

  Kantbeskyttere av skumplast til møbler. Brukes ofte til skarpe kanter eller bord laget av harde materialer, som marmor. Populær i familier med barn som akkurat har begynt å gå. Produktet er raskt å feste på kanter og hjørner med dobbeltsidig teip, kan brukes på alle typer materialer og beskytter barna dine mot å slå eller skade seg.

  Fra 132,87 NOK / stk.
 • 25,75 NOK

  Gi disse underlagene av kork en sjanse til å redde kjøkkenbenk og -bord mot brennmerker.

  Fra 25,75 NOK / stk.
 • 719,97 NOK

  SilentDecor

  For arbeidsplasser og skoler som ønsker å forbedre arbeidsmiljøet. Stilige benkskjermer laget av filtstoff er overraskende effektive. Benkskjermen Silence har flere funksjoner som forbedrer arbeidsmiljøet. Den gir ikke bare visuell avskjerming, men er også effektiv som lydabsorbent, demper samtaler mellom personer og fanger opp generell støy i rommet....

  Fra 719,97 NOK / stk.
 • 453,20 NOK

  SilentDecor

  For arbeidsplasser og skoler som ønsker å forbedre arbeidsmiljøet. Stilige mobilbokser i filtmaterial. Vibrasjoner fra meldinger dempes takket være det effektive filtmaterialet. Mobilboksen er laget av resirkulert materiale og er enkel å resirkulere, den består av 100% polyester.

  Fra 453,20 NOK / stk.