chat
Kampanje
Möbelvårds-kit

Møbelpleie eske

Et utvalg forskjellige knotter, slik at du alltid har det du trenger. Settet inkluderer selvklebende knotter, knotter som kan gli på tepper og til og med sklisikre knotter. Vi har også inkludert noen små verktøy som hjelper deg til å foreta justeringer og ta de riktige målene.

Artikkelen har følgende egenskaper:
Møbeltype
Innendørs
Gulvløsning
Alle gulvtyper
PRIS

153,47 kr / stk. inkl mva        / order  inkl mva

Leveringstid: 3-5 dager

Out Of Stock

Get notified when it's back in stock

MONTERING

Vi vil gjerne inspirere deg til å ta vare på møblene og interiøret ditt, og derfor leverer vi et sett med et utvalg møbelknotter. Settet inkluderer knotter med ulike funksjoner, som er enkle å montere. Noen nyttige små verktøy medfølger også.

SPESIFIKASJONER

En boks du kan ha i verktøyskapet.

Innholdet i boksen:

Møbelbeinmåler, lite vaterpass, liten stjerneskrujern, miniatyrlimtube, 4 stk mørkegrå stolkapper (SSMG-smal), 4 stk møbelbein plastglidere med spiker (PLGSV22), 4 stk møbelbein filt med rørnit (RNVF22), 8 stk møbelbein antiskli i gummi med skruer (TRFW22x22), 8 stk møbelbein filt med spiker (FTGS24), 8 stk selvklebende røde møbelbein (REDFW17), 8 stk selvklebende røde møbelbein (REDFW20).

LIGNENDE PRODUKTER

 • 36,05 kr

  Disse beskytterne for Grythyttans bryggeriserie er laget av plast av høy kvalitet og fungere like bra innendørs som utendørs.

  Fra 36,05 kr / stk.
 • 91,67 kr

  Med denne gummimatten blir kjøkkenarbeidet lettere. Matten er flerfunksjonell og forhindrer at ting og tang sklir rundt på glatte oppvaskbenker.

  Fra 91,67 kr / stk.
 • 20,60 kr

  Gi disse underlagene av kork en sjanse til å redde kjøkkenbenk og -bord mot brennmerker.

  Fra 20,60 kr / stk.
 • 19,57 kr

  En praktisk plastskyvelære for måling av møbelbein. Brukes til å måle diameteren på møbelbein og stolbein. Hendig verktøy som kan brukes når du ønsker å måle både ytre diameter og indre diameter på for eksempel stolbein.

  Fra 19,57 kr / stk.