chat
Kampanje
Möbelvårds-kit

Møbelpleie eske

Et utvalg forskjellige knotter, slik at du alltid har det du trenger. Settet inkluderer selvklebende knotter, knotter som kan gli på tepper og til og med sklisikre knotter. Vi har også inkludert noen små verktøy som hjelper deg til å foreta justeringer og ta de riktige målene.
PRIS

103,82 kr / stk. tax incl.        / order  tax incl.

Leveringstid: 3-5 dager

Out Of Stock

Get notified when it's back in stock

MONTERING

Vi vil gjerne inspirere deg til å ta vare på møblene og interiøret ditt, og derfor leverer vi et sett med et utvalg møbelknotter. Settet inkluderer knotter med ulike funksjoner, som er enkle å montere. Noen nyttige små verktøy medfølger også.

SPESIFIKASJONER

En boks du kan ha i verktøyskapet.

LIGNENDE PRODUKTER

 • 156,25 kr

  Kantbeskyttere av skumplast til møbler. Brukes ofte til skarpe kanter eller bord laget av harde materialer, som marmor. Populær i familier med barn som akkurat har begynt å gå. Produktet er raskt å feste på kanter og hjørner med dobbeltsidig teip, kan brukes på alle typer materialer og beskytter barna dine mot å slå eller skade seg.

  156,25 kr / stk.
 • 30,41 kr

  Disse beskytterne for Grythyttans bryggeriserie er laget av plast av høy kvalitet og fungere like bra innendørs som utendørs.

  30,41 kr / stk.
 • 166,74 kr

  Smart og enkel! Denne sengeoppbevaringen er i tillegg behagelig og myk. Vi gjør vårt beste for å gjøre sengetiden din enda mer funksjonell og praktisk. 

  166,74 kr / stk.
 • 19,92 kr

  Gi disse underlagene av kork en sjanse til å redde kjøkkenbenk og -bord mot brennmerker.

  19,92 kr / stk.