chat
Kampanje
Møbelpleie eske

Møbelpleie eske

Et utvalg fo

rskjellige knotter, slik at du alltid har det du trenger. Settet inkluderer selvklebende knotter, knotter som kan gli på tepper og til og med sklisikre knotter. Vi har også inkludert noen små verktøy som hjelper deg til å foreta justeringer og ta de riktige målene.

Artikkelen har følgende egenskaper:
Møbeltype
Innendørs
Gulvløsning
Alle gulvtyper
PRIS

153,47 NOK / stk. inkl mva        / order  inkl mva

Leveringstid: 3-5 dager

Out Of Stock

Get notified when it's back in stock

MONTERING

Vi vil gjerne inspirere deg til å ta vare på møblene og interiøret ditt, og derfor leverer vi et sett med et utvalg møbelknotter. Settet inkluderer knotter med ulike funksjoner, som er enkle å montere. Noen nyttige små verktøy medfølger også.

SPESIFIKASJONER

En boks du kan h

a i verktøyskapet.

Innholdet i boksen:

Møbelbeinmåler, 4 stk svart stolkapper (SSMG-smal), 4 stk møbelbein plastglidere med spiker (PLGSV22), 4 stk møbelbein filt med rørnit (RNVF22), 8 stk møbelbein antiskli i gummi med skruer (TRFW22x22), 8 stk møbelbein filt med spiker (FTGS24), 8 stk selvklebende røde møbelbein (REDFW17), 8 stk selvklebende røde møbelbein (REDFW20).

LIGNENDE PRODUKTER

 • 132,87 NOK

  Kantbeskyttere av skumplast til møbler. Brukes ofte til skarpe kanter eller bord laget av harde materialer, som marmor. Populær i familier med barn som akkurat har begynt å gå. Produktet er raskt å feste på kanter og hjørner med dobbeltsidig teip, kan brukes på alle typer materialer og beskytter barna dine mot å slå eller skade seg.

  Fra 132,87 NOK / stk.
 • 92,70 NOK

  Haspen festes på døren og veggen og holder alltid døren godt lukket.

  Fra 92,70 NOK / stk.
 • 719,97 NOK

  SilentDecor

  For arbeidsplasser og skoler som ønsker å forbedre arbeidsmiljøet. Stilige benkskjermer laget av filtstoff er overraskende effektive. Benkskjermen Silence har flere funksjoner som forbedrer arbeidsmiljøet. Den gir ikke bare visuell avskjerming, men er også effektiv som lydabsorbent, demper samtaler mellom personer og fanger opp generell støy i rommet....

  Fra 719,97 NOK / stk.
 • 453,20 NOK

  SilentDecor

  For arbeidsplasser og skoler som ønsker å forbedre arbeidsmiljøet. Stilige mobilbokser i filtmaterial. Vibrasjoner fra meldinger dempes takket være det effektive filtmaterialet. Mobilboksen er laget av resirkulert materiale og er enkel å resirkulere, den består av 100% polyester.

  Fra 453,20 NOK / stk.