Filtknotter

Ta vare på dine møbler, samt vær forsiktig med ditt gulv. Med filtknotter kan du raskt og enkelt forbedre hjemmet og arbeidsmiljøet. Filtknotter egner seg ekstra bra på møbler som ikke er av tre. For møbelben i tre anbefales: Filtknotter egner seg på de fleste overflater og møbelben. Filtknotter egner seg godt selv for lydredusering. Før du mont...
Ta vare på dine møbler, samt vær forsiktig med ditt gulv. Med filtknotter kan du raskt og enkelt forbedre hjemmet og arbeidsmiljøet. Filtknotter egner seg ekstra bra på møbler som ikke er av tre. For møbelben i tre anbefales: Filtknotter egner seg på de fleste overflater og møbelben. Filtknotter egner seg godt selv for lydredusering. Før du monterer dine gulvbeskyttere på møblene, for best resultat, vær nøye med å gjøre rent, gjerne med sandpapir på overflaten de skal festes på. Se til at voks, fett "støv" er borte fra overflaten, sett deretter filtknotten på. Vår leverandør er en Svensk produsent av filtknotter, et gammelt firma med godt renome, som er kjent for høy kvalitet. Firmaet har siden 1951 hatt patentert produkter, lang erfaring med eksport over hele verden, noe som vitner om god kvalitet.
More
Fill in size of Legs
  X  
mm /  Inch
SORTER ETTER
FARGE
 • Svart   ( 10 )
 • Vit   ( 7 )
 • Brun   ( 6 )
 • Kork   ( 1 )
 • Gråmelerad   ( 1 )
 • Röd   ( 1 )
 • Beige   ( 1 )
 • Grå   ( 1 )
Typ av yta
 • Innegolv   ( 10 )
 • 0,70 kr

  Stor pakke med selvklebende filtknotter som beskytter både møblene og gulvflisene dine. Sett disse selvklebende filtknottene på møblene dine for å gjøre dem mer slitesterke. Fås i flere farger.

  TYPE KNOTT
  ØVERST
  ØVERST
  0,70 kr / stk.
 • 7,50 kr

  Kom igjen, og få grep om møblene dine. Dette er selvklebende møbelknotter av gummi, av toppkvalitet, nyttige og brukervennlige. De er fremstilt av gummi av høy kvalitet og holder seg på plass lenge. Gummiknottene er nyttige for å beskytte møbler, andre innredningsgjenstander eller høyttalere. Knottene gjør dem mer stabile samtidig som de holder dem på plass.

  TYPE KNOTT
  ØVERST
  ØVERST
  7,50 kr / stk.
 • 9,00 kr

  Selvklebende gummiknotter av høy kvalitet er både nyttige og brukervennlige. De er laget av solid gummi og har lang levetid. Gummiknottene beskytter møbler, innredningsgjenstander og høyttalere og gjør dem mer solide.

  TYPE KNOTT
  ØVERST
  ØVERST
  9,00 kr / stk.
 • 29,00 kr

  Wrap Around

  Wrap-Around® -filtknotter er flotte produkter som er veldig enkle å feste. Beskytter gulvet ditt mot riper, og brukes som regel på produkter med liggende rørben.

  TYPE KNOTT
  YTRE
  YTRE
  29,00 kr / stk.
 • 30,00 kr

  FurnitureWear

  Härliga tassar i kork. dock fungerar dessa inte bra på stolar och möbler, utan dessa ska användas främst till olika objekt, vaser, maskiner etc. som ska stå fixerat på en och samma plats.

  TYPE KNOTT
  ØVERST
  ØVERST
  30,00 kr / ark
 • 1,20 kr

  FurnitureWear

  Våre selvklebende møbelknotter gir møblene det lille ekstra. Knottene festes under møbelbenet og passer ekstra godt for møbler laget av plast og metall. Vi anbefaler ikke selvklebende knotter i våtrom, i slike rom er det smartere å bruke benbeskyttelse av plast som tres på møbelbena.

  TYPE KNOTT
  ØVERST
  ØVERST
  1,20 kr / stk.
 • 25,00 kr

  FurnitureWear

  Disse selvklebende filtstykkene er svært nyttige for å beskytte møblene dine. De er enkle å feste og sitter godt fast lenge. Filtstykkene vil også hjelpe deg med å beskytte gulvene dine mot riper. Du kan velge en farge som passer til møblene dine, slik at filtknottene passer til fargene i rommet ditt.

  25,00 kr / stk.
 • 23,00 kr

  Våre selvklebende filtknotter rund har lim av høyeste kvalitet. Knottene festes på undersiden av møbelbenet og passer spesielt godt til møbler som er laget av plast og metall. Selvklebende filtknotter anbefales ikke i våtrom, til det for anbefaler vi beskyttelse av plast som tres på møbelets ben.

  TYPE KNOTT
  ØVERST
  ØVERST
  23,00 kr / ark
 • 23,00 kr

  Disse selvklebende filtknottene er nyttige for å beskytte møbler og gulv. Knottene er selvklebende og har en firkantet form. De er raske og enkle å montere på møblene. De selvklebende knottene er tilgjengelige i forskjellige farger, så du kan velge den perfekte fargen til møblene dine.

  TYPE KNOTT
  ØVERST
  ØVERST
  23,00 kr / ark
 • 269,00 kr

  En rull med selvklebende filt med rektangulære selvklebende knotter til møblene dine. Knottene er enkle å bruke og materialet er av høy kvalitet, så de sitter godt. Filtknottene gjøre det enkelt å flytte møblene og forhindrer også riper på gulvet. Knottene kan klippes til riktig størrelse, og rullen varer lenge.

  269,00 kr / rull
 • 149,00 kr

  Selvklebende filt i metervare, slik at du kan skjære til de knottene de trenger. Rektangulær filtbeskyttelse til møblene dine. Det er enkelt å bruke filten, som er av høy kvalitet og derfor sitter godt. Knottene vil gjøre møblene enkle å håndtere og forhindre at gulvet får riper.

  149,00 kr / meter
 • 299,00 kr

  Selvklebende møbelknotter er meget nyttige, og nå kan du kjøpe dem i stor pakke. Filtknottene er av høy kvalitet, og du kan bruke dem på alle møblene dine. Knottene festes enkelt under møblenes ben og gjør det også enklere å flytte møblene, Ikke bare det, knottene beskytter også gulvet mot riper. Prisen er meget rimelig.

  TYPE KNOTT
  ØVERST
  ØVERST
  299,00 kr / stk.