chat
Gipskrok

Tavlekroker til gipsvegg

Gjør det enkelt for deg selv, du trenger ikke verken boremaskin, skrue eller plugg. Bare et par hammerslag, og så henger bildet på plass. Brukes på gipsvegger.
Artikkelen har følgende egenskaper:
Møbeltype
Innendørs
Gulvløsning
Alle gulvtyper
PRIS

3,94 NOK / stk. inkl mva        / order  inkl mva

Leveringstid: 3-5 dager

Out Of Stock

Get notified when it's back in stock

MONTERING

De brukervennlige veggkrokene våre er meget praktiske for raske opphengsjobber og småjobber på kveldstid. Du trenger ikke boremaskin, og noen ganger ikke en gang en hammer. Bare kleb dem eller spikre dem på veggen. Påse at du rengjør overflaten med en våt fille før du kleber kroken på veggen.

SPESIFIKASJONER

Tilgjengelig i to størrelser.

LIGNENDE PRODUKTER

  • Gjør det ikke vanskeligere enn nødvendig. Hva om du borer feil eller på feil sted? Med disse selvklebende krokene til murvegger kan du endre mening så ofte du vil. De er superenkle å montere og er meget godt egnet til håndklær på bad eller i andre våtrom.

    Fra 13,13 NOK / stk.
  • Disse veggkrokene av messing er primært laget til rask og enkel opphenging av bilder, malerier og andre lette gjenstander. Krokene fungerer best på veggmaterialer som f.eks. tre.

    Fra 4,73 NOK / stk.
  • Veggkroken for betongveggen er laget av plast og perfekt til rask og enkel opphenging av lette gjenstander, som bilder og rammer. Du trenger verken boremaskin, plugg eller skrue. Bare gi kroken et slag, og vips! Du har en smart betongkrok på veggen.

    Fra 2,63 NOK / stk.