chat
Förhöjning av ben, till bla Arne Jacobsen

Stolsitsforhøyner til Charles Eames

Stolseteforhøyere for Charles Eames-stoler er det beste produktet til jobben. Forhøyerne er enkle å montere, fås til en rimelig pris og tar godt vare på Charles Eames-stolen din.

ANBEFALT FOR
OVERFLATE
Works well on all types of wood floors and surfaces.
MØBELTYPE
Chair
FHJCE
PRIS

391,04 kr / set inkl mva        / order  inkl mva

Leveringstid: 3-5 dager

Out Of Stock

Get notified when it's back in stock

MONTERING

Sett stolen opp ned på et sted den ikke kan skli og skru løs den eksisterende underdelen. Sett forhøyningene der de skal monteres, bruk de gamle underlagsskivene hvis det er nødvendig. Sjekk den samlede dybden fra ramme + forhøyninger + underlaget og kontroller at de medfølgende skruene ikke er for lange. Hvis skruene er for lange, må det festes flere underlagsskiver mellom skruen og underlaget. Stram skruene forsiktig.

SPESIFIKASJONER

Selges som et sett, ett sett per stol.

LIGNENDE PRODUKTER

 • 37,84 kr

  Med disse justerbare føttene til stoler og bord kan du bokstavelig talt gi yndlingsmøblene dine en oppgradering. De er laget av materiale av høy kvalitet og er meget holdbare.

  37,84 kr / stk.
 • 504,57 kr

  Disse smarte og monteringsvennlige stolseteforhøyerne for Arne Jacobsen-stoler er det perfekte produktet hvis du ønsket å øke setehøyden. De er laget av materiale av høy kvalitet og er tilgjengelige til en rimelig pris. De øker ikke bare høyden, plastknottene beskytter også gulvet ditt.

  504,57 kr / stk.
 • 22,71 kr

  Stolbeskyttere med fleksibel vinkel er det perfekte valget hvis du er på jakt etter noe som kan beskytte både møbler og gulv. Disse er laget av filt av høy kvalitet. De tar vare på møblene og forhindrer ripeskader på gulvet. Med disse beskyttelsene blir det enkelt å flytte møblene rundt.

  22,71 kr / stk.
 • 52,22 kr

  Enkle og smarte justerbare møbelføtter. Nå kan favorittmøbelet ditt få akkurat den høyden du ønsker. Gjør bordet eller oppbevaringsmøbelet ditt mer solid eller beskytt det i et våtrom.

  52,22 kr / stk.