chat
Förhöjning av ben, till bla Arne Jacobsen

Stolsitsforhøyner til Charles Eames

Stolseteforhøyere for Charles Eames-stoler er det beste produktet til jobben. Forhøyerne er enkle å montere, fås til en rimelig pris og tar godt vare på Charles Eames-stolen din.

Artikkelen har følgende egenskaper:
Møbeltype
Innendørs
Gulvløsning
Alle gulvtyper
FHJCE
PRIS

399,13 kr / set inkl mva        / order  inkl mva

Leveringstid: 3-5 dager

Out Of Stock

Get notified when it's back in stock

MONTERING

Sett stolen opp ned på et sted den ikke kan skli og skru løs den eksisterende underdelen. Sett forhøyningene der de skal monteres, bruk de gamle underlagsskivene hvis det er nødvendig. Sjekk den samlede dybden fra ramme + forhøyninger + underlaget og kontroller at de medfølgende skruene ikke er for lange. Hvis skruene er for lange, må det festes flere underlagsskiver mellom skruen og underlaget. Stram skruene forsiktig.

SPESIFIKASJONER

Selges som et sett, ett sett per stol.

LIGNENDE PRODUKTER

 • 721,00 kr

  Disse smarte og monteringsvennlige stolseteforhøyerne for Arne Jacobsen-stoler er det perfekte produktet hvis du ønsket å øke setehøyden. De er laget av materiale av høy kvalitet og er tilgjengelige til en rimelig pris. De øker ikke bare høyden, plastknottene beskytter også gulvet ditt.

  Fra 721,00 kr / stk.
 • 53,30 kr

  Enkle og smarte justerbare møbelføtter. Nå kan favorittmøbelet ditt få akkurat den høyden du ønsker. Gjør bordet eller oppbevaringsmøbelet ditt mer solid eller beskytt det i et våtrom.

  Fra 53,30 kr / stk.
 • 14,42 kr

  Med denne justerbare møbelfoten kan du gi favorittmøblene dine en oppgradering. Møbelfoten er fremstilt av materialer av høy kvalitet, den er meget funksjonell og kan brukes til ulike typer møbler.

  Fra 14,42 kr / stk.
 • 29,87 kr

  Enkle og smarte justerbare møbelføtter. Nå kan favorittmøbelet ditt få akkurat den høyden du ønsker. Gjør bordet eller oppbevaringsmøbelet ditt mer solid eller beskytt det i et våtrom.

  Fra 29,87 kr / stk.