chat
Mollyplugg, gipsexpander, metallexpander

Mollyplugg, ekspansjonsskrue, M4

Mollyplugg i størrelse M4, også kjent som en svært nyttig skrue for montering av ulike gjenstander som trenger å festes i en vegg laget av gips. Enten det er et bilde, krok eller hylle som skal monteres, er mollyplugg et svært nyttig produkt.

En gipsexpander monteres i den ønskede veggen og kan bære tunge gjenstander. En vanlig skrue i en gipsvegg, selv med plugg i en gipsvegg, er ikke noe vi anbefaler. Dette gjelder spesielt for tyngre gjenstander som bilder eller lignende. Men med en gipsexpander trenger du altså ikke bekymre deg for om gjenstanden er for tung, og du kan enkelt og smidig henge opp det du ønsker.

Artikkelen har følgende egenskaper:
Møbeltype
Innendørs
Gulvløsning
Alle gulvtyper
PRIS

6,30 NOK / stk. inkl mva        / order  inkl mva

Leveringstid: 3-5 dager

Out Of Stock

Get notified when it's back in stock

MONTERING

Brukes primært til montering på vegg av gips. Monteringen er litt vrien, så følg disse trinnene. Det første trinnet er å bore et hull med boremaskin. Borets diameter er den samme som utviderens. Deretter slår du inn mollypluggen med en hammer. Så tar du en skrutrekker og skrur inn skruen så den utvider seg bak gipsplaten. Du skrur til du merker at skruen blir fast og nesten stopper. Hvis du skrur for lenge og for hardt, vil gipsplaten gå i stykker. Så hold opp å skru når du merker at det klyper til.

SPESIFIKASJONER

Mollyplugg i følgende størrelser:
Skruedimensjon: 4 mm
Borrdimensjon: 8 mm

Veggtykkelsen varierer avhengig av skruens lengde:

For skruen på 38 mm kan veggen være 8-16 mm.

LIGNENDE PRODUKTER

  • Mollyplugg, gipsutvider, metallutvider, også kjent som, er en svært nyttig skrue for montering av ulike gjenstander som må festes i en vegg laget av gips. Enten det er et bilde, en krok eller en hylle som skal monteres, er mollyplugg en svært nyttig produkt. En gipsutvider monteres i den ønskede veggen og kan bære tunge gjenstander. Bruk av en vanlig...

    Fra 7,35 NOK / stk.
  • Mollyplugg i størrelse M6, også kjent som, er en svært nyttig skrue for montering av ulike gjenstander som må festes i en vegg laget av gips. Enten det er et bilde, krok eller hylle som skal monteres, er mollyplugg en svært nyttig produkt. En gipsexpander monteres i den ønskede veggen og kan bære tunge gjenstander. En vanlig skrue i en gipsvegg, selv en...

    Fra 7,35 NOK / stk.