chat
Självhäftande takkrok, lampkrok

Selvklebende takkroker

Gjør det enkelt for deg selv, du trenger ikke en gang en hammer for å feste noe med denne selvklebende takkroken. Fest lampen lekende lett.

Artikkelen har følgende egenskaper:
Møbeltype
Innendørs
Gulvløsning
Alle gulvtyper
BRAND:
Tesa
PRIS

82,40 kr / stk. inkl mva        / order  inkl mva

Leveringstid: 3-5 dager

Out Of Stock

Get notified when it's back in stock

MONTERING

De brukervennlige veggkrokene våre er meget praktiske for raske opphengsjobber og småjobber på kveldstid. Du trenger ikke boremaskin, og noen ganger ikke en gang en hammer. Bare kleb dem eller spikre dem på veggen. Påse at du rengjør overflaten med en våt fille før du kleber kroken på veggen.

SPESIFIKASJONER

En universell størrelse.

LIGNENDE PRODUKTER

 • 5,92 kr

  Gjør det enkelt for deg selv, du trenger ikke verken boremaskin eller plugg. Bare et par hammerslag, og så henger lampen.

  Fra 5,92 kr / stk.
 • 4,03 kr

  Er du lei av å se ledningen til taklampen din henge og dingle? Få orden på kablene! Våre selvklebende kabelklemmer gjør festingen enkel og rask.

  Fra 4,03 kr / stk.
 • 8,24 kr

  Denne ekspansjonsskruen er flott til å feste hyller, lamper og andre ting du trenger på vegger og i tak på gipsplater. Gipsplater består av en gipskjerne (laget av kalsiumsulfathydrat) som er omsluttet av kartong. Vanlige skruer anbefales ikke til gipsplater, og med en ekspanssjonsskrue kan gipsplaten også bære større vekt. Det blir enkelt å henge opp det...

  Fra 8,24 kr / stk.