chat
VELG TYPE KNOTT:
YTRE KNOTT YTRE KNOTT
YTRE KNOTT (Prim. metallben)
INDRE KNOTT INDRE KNOTT
INDRE KNOTT (Kun metallben)
OVER-PÅ KNOTT OVER-PÅ KNOTT
OVER-PÅ KNOTT (Møbelben av tre og metall)
Ytre mål
Angi formen på møbelknotten
YTRE KNOTT - SLIK BØR DU MÅLE!
YTRE KNOTT - SLIK BØR DU MÅLE!

Et stolben laget av et solid materiale, vanligvis tre eller metall.

Bunnen av stolen/møbelbenet

MÅL DIAMETEREN PÅ BENET -
Mål fra utsiden til utsiden, pass på å plassere linjalen i midten av bunnen. Dimensjonene på møbelbenet må stemme overens og ha nøyaktig samme diameter som den utvendige knott du trenger.

Et eksempel på en utvendig knott.

YTRE KNOTT - SLIK BØR DU MÅLE!


INDRE KNOTT - SLIK BØR DU MÅLE!
INDRE KNOTT - SLIK BØR DU MÅLE!

Et eksempel på et hult stolben, vanligvis laget av metall.

Bunnen av stolen/møbelbenet

MÅL DEN INDRE DIAMETEREN PÅ DET HULLE BENET -
Mål innsiden av benet, pass på å plassere linjalen i midten av bunnen. Dimensjonene på møbelbenet må stemme overens og ha nøyaktig samme diameter som den indre knott du trenger.

Et eksempel på en indre knott.

ØVER KNOTT - SLIK BØR DU MÅLE!
ØVER KNOTT - SLIK BØR DU MÅLE!

Møbel/stolben

Bunnen av stolen/møbelbenet

MÅL DIAMETEREN PÅ BUNNEN AV BENET -
Den knott som skal festes nederst på leggen trenger ikke nødvendigvis ha nøyaktig samme diameter, men knotten kan være en eller et par mm mindre.

Et eksempel på en øver knott.

Hersker.

 • Er du lei av å finne gamle og skitne selvklebende knotter på sokkene dine? Nå er tiden kommet til en oppgradering! Våre møbelknotter filt med spiker for tremøbler er laget av plast av høy høykvalit og kan enkelt monteres under møbelbena. Møbelknottene beskytter møbler og gulv, en gammel og velprøvd metode som virker best på møbelben av tre.

  Fra 3,68 NOK / stk.
 • Runde, innvendige plasknotter er akkurat det du trenger til stolene dine. Hvis du leter etter noe som gjør det enklere å flytte møblene rundt uten å ødelegge gulvet, kan du glede deg til disse. De er laget av plast av høy kvalitet og er enkle å bruke. Du kan lett flytte møbleme dine og samtidig beskytte gulvet mot riper.

  Fra 3,47 NOK / stk.
 • Er du lei av å finne gamle, utslitte og skitne møbelknotter som har løsnet? Tiden er kommet til å oppgradere hjemmet ditt! Disse møbelknottene med spiker er det du trenger. De er fremstilt av plast av høy kvalitet og gir både møbler og gulv god beskyttelse. Å feste knottene med spiker er en gammel, velprøvd metode som gjør det mulig å flytte møbler uten å...

  Fra 14,70 NOK / stk.
 • En rull med selvklebende filt med rektangulære selvklebende knotter til møblene dine. Knottene er enkle å bruke og materialet er av høy kvalitet, så de sitter godt. Filtknottene gjøre det enkelt å flytte møblene og forhindrer også riper på gulvet. Knottene kan klippes til riktig størrelse, og rullen varer lenge.

  Fra 357,00 NOK / rull
 • Enkle og smarte justerbare møbelføtter. Nå kan favorittmøbelet ditt få akkurat den høyden du ønsker. Gjør bordet eller oppbevaringsmøbelet ditt mer solid eller beskytt det i et våtrom.

  Fra 30,45 NOK / stk.
 • Møbelknotter med pendlerbar filt er av høy kvalitet og gjør det enkelt å flytte møbler rundt uten å ødelegge verken møbler eller gulv.

  Fra 9,19 NOK / stk.
 • Stolbenbeskytteren i formpresset filt er laget av 100 % filt. Den er bærekraftig og produsert av resirkulerte PET-flasker. Hvis du ønsker flott design, men likevel legger vekt på funksjonalitet, er det dette produktet du skal velge. Filtbeskytteren gjør det enklere å flytte møbler rundt i huset, den er av høy kvalitet og meget slitesterk. Et helt...

  Fra 23,10 NOK / stk.
 • FurnitureWear

  Supersmart utvendig stolbeskytter av silikon. Den er meget populær på grunn av materialet av høy kvalitet som også er delvis transparent og derfor har et meget diskret utseende. Ikke minst fungerer silikonmaterialet som en effektiv lyddemper.

  Fra 10,50 NOK / stk.

Hva er de beste møbelknottene?

Dette avhenger helt av funksjonen, miljøet og hvilken type møbel som møbelføttene skal brukes til. Selvklebende møbelføtter brukes best på møbelben som ikke er laget av tre. Kort sagt, alle våre møbelføtter er av høy kvalitet.

Når brukes møbelknotter i gummi?

Det finnes flere ulike møbelføtter i gummi, gummimaterialet sørger for at møbelet holder seg på plass. Vi har en kategoriside spesielt for gummi-møbelføtter som du finner her!

Når brukes møbelknotter i silikon?

Silikonknotter er kjent for sin fleksibilitet og lyddempende egenskaper. Vi har en kategoriside spesielt for silikonknotter som du finner her!

Når brukes møbelknotter i plast?

Det finnes flere ulike møbelknotter i plast som beskytter gulv og møbler mot riper og merker. Disse møbelknottene kan også brukes til utemøbler for å beskytte dem mot fuktighet og dermed forlenge levetiden til utemøblene dine. Plastmøbelknotter som brukes på møbler som står på tepper, bidrar også til at møblene glir ekstra lett. Vi har en kategoriside spesielt for plastmøbelknotter som du finner her!

Hvilke møbelknotter skal brukes utendørs?

Det finnes flere ulike møbelknotter for utendørsbruk som forlenger møblers levetid og beskytter dem mot fuktighet. Vi har en kategoriside spesielt for utendørsknotter som du finner her.

Hvordan fjerner jeg møbelknotter?

Begynn med å varme opp fotetiketten eller klistremerket med en hårføner. Dette hjelper til med å løsne limet. Bruk en plastskrape eller en plastkniv til forsiktig å skrape bort fotetiketten. Hvis det fortsatt er limrester, kan du bruke en rengjøringsløsning som er trygg for overflaten på møbelet. Test først på en liten og usynlig del av møbelet for å forsikre deg om at det ikke skader overflaten. Påfør rengjøringsløsningen på limrestene og la det virke en stund i henhold til instruksjonene. Bruk en myk klut eller en svamp til forsiktig å gni vekk limrestene. Fortsett til overflaten er helt ren. Skyll med rent vann og tørk overflaten grundig. Hvis møbelet har en treoverflate, kan det være lurt å bruke et trepoleringsprodukt for å gjenopprette glansen og beskytte overflaten. Husk å være forsiktig gjennom hele prosessen for å unngå skader på møbelet. Om mulig, test metodene på en mindre synlig del først for å se hvordan de påvirker overflaten.

Når brukes møbelknotter med rørdiameter?

Møbelknotter med rørdiameter brukes til stoler med treben som tidligere hadde spiker eller skruer montert på tassene. For disse slitte tre møbelbena, anbefales møbelknotter med rørdiameter. Vi har en kategoriside spesielt for møbelknotter med rørdiameter som du finner her!

Når brukes innvendige stolbeskyttere?

Innvendige stolbeskyttere er møbelknotter som monteres på innsiden, der man måler den innvendige diameteren på benet de skal monteres i. Innvendige stolbeskyttere demper lyd og beskytter gulvet mot riper og slitasje. De brukes hovedsakelig på stolben og møbelben laget av metall. Vi har en kategoriside spesielt for innvendige møbelknotter som du finner her!

Når brukes høydejusterbare møbelknotter?

Ved å bruke høydejusterbare møbelknotter kan du enkelt justere høyden på hver ben individuelt for å kompensere for ujevnheter og få møbelet til å stå stabilt. Vi har en kategoriside for justerbare knotter som du finner her!