chat

VELG TYPE KNOTT:

YTRE (møbelben) YTRE (møbelben)
YTRE (møbelben) (Prim. metallben)
INDRE (møbelben) INDRE (møbelben)
INDRE (møbelben) (Kun metallben)
ØVERST (møbelben) ØVERST (møbelben)
ØVERST (møbelben) (Kun møbelben av tre)
Ytre mål
Angi formen på møbelbenet

POPULÆRE KATEGORIER

BESTSELLGENDE PRODUKTER

 • 313,55 kr

  Selvklebende møbelknotter er meget nyttige, og nå kan du kjøpe dem i stor pakke. Filtknottene er av høy kvalitet, og du kan bruke dem på alle møblene dine. Knottene festes enkelt under møblenes ben og gjør det også enklere å flytte møblene, Ikke bare det, knottene beskytter også gulvet mot riper. Prisen er meget rimelig.

  313,55 kr / stk.
 • 11,85 kr

  Er du lei av å finne gamle, utslitte og skitne møbelknotter som har løsnet? Tiden er kommet til å oppgradere hjemmet ditt! Disse møbelknottene med spiker er det du trenger. De er fremstilt av plast av høy kvalitet og gir både møbler og gulv god beskyttelse. Å feste knottene med spiker er en gammel, velprøvd metode som gjør det mulig å flytte møbler uten å...

  11,85 kr / stk.
 • 6,82 kr

  Møbelknotter med pendlerbar filt er av høy kvalitet og gjør det enkelt å flytte møbler rundt uten å ødelegge verken møbler eller gulv.

  6,82 kr / stk.
 • 7,87 kr

  FurnitureWear

  Supersmart utvendig stolbeskytter av silikon. Den er meget populær på grunn av materialet av høy kvalitet som også er delvis transparent og derfor har et meget diskret utseende. Ikke minst fungerer silikonmaterialet som en effektiv lyddemper.

  7,87 kr / stk.

TAGG KNOTTEN DIN - OG BLI VIST!

PRODUKTANMELDELSER