chat
MONTERINGSTIPS

Takkrok, lampekrok og opphengsbeslag fungerer perfekt til tre-, betong-, stein- og gipstak.

1. Velg riktig takkrok til materialet i taket: Til betong kan du bruke: Takkrok, lampekrok og opphengsbeslag fungerer perfekt til tre-, betong-, stein- og gipstak. Til de tre sistnevnte trenger du en plugg som er egnet til underlaget kroken skal monteres i.

2. Hvor høy vekt kan takkroker bære: Når det gjelder dette produktet, er det dessverre umulig å angi en spesiell belastning, da det er så mange utenforliggende faktorer som spiller en rolle. For eksempel materialet kroken festes i eller pluggen som brukes. Men generelt pleier man å si at den takler en belastning på 1-3 kg.

3. Slik monteres takkroker og lampekroker i tak: Tretak (materialet er enten massivt tre eller eller kryssfiner, OSB-plate): Plasser produkter på ønsket sted, og skru deretter takkroken rett inn taket. (forhåndsboring eller plugging er ikke nødvendig). Stein-, betong- og gipstak: For å montere produktet i slike typer tak må du ha et bor og en plugg som er beregnet på materialet til taket ditt. Bor et hull på ønsket sted. Fjern så mye støv som mulig med støvsuger og fille. Sett deretter pluggen i hullet og skru produktet fast

4. Slik fjerner du en lampekrok: Skru løs produktet. Fjern pluggen, hvis den er brukt ved monteringen. For å dekke til hullet i taket kan du f.eks. bruke sparkel. Kroken er nå fjernet, hullet gjensparklet og du kan montere produktet et annet sted hvis du ønsker det.