chat
MONTERINGSTIPS

Slik fungerer betongkrok

1.Valg av riktig kroktype avhenger av veggens materiale. De krokene som nevnes her er spesielt fremstilt for å brukes på betongvegger. De anbefales ikke til gipsplater, mur eller tre. Vi har spesielle oppheng til gipsplater.

2.Velg riktig mål og størrelse på kroken. Krokens mål avhenger av vekten til gjenstanden du vil henge på veggen. Krokene til betongvegger er egnet til lettere gjenstander, som malerier, speil eller dekorative gjenstander. * Krokstørrelse 14-22 anbefales til gjenstander som veier ca. 0,1-1.5 kg. * Krokstørrelse 16-29 anbefales til gjenstander med en vekt på ca. 1-3 kg. * Krokstørrelsen 20-39 anbefales for gjenstander med en vekt på ca. 3-4 kg. For tyngre gjenstander enn dette anbefales en vanlig skrue med plugg, og det betyr at du må bore et hull. Merk! Borets størrelse må passe til målene til skruen og pluggen.

3.Hengekroker til betongvegger - enkel og rask opphenging av bilder. Sør for at du har en hammer for hånden. * Mål og merk hvor på vegge kroken skal festes. * Sett kroken på perket og slå stiftene inn med en hammer * Kroken er nå på plass og klar til å holde det bildet, maleriet, speilet eller dekorasjonen du vil henge opp.

4.Slik fjerner du kroker fra betongvegger

  • Ta en hammer, meisel eller flat skrutrekker.
  • Løsne kroken forsiktig, litt om gangen, fra ulike retninger.
  • Kroken skal løsne relativt lett, og kun etterlate de små hullene fra stiftene. Hvis du vil dekke til disse hullene, kan du påføre litt sparkelmasse.