chat
Mollyplugg, gipsexpander, metallexpander

Mollyplugg

Denne ekspansjonsskruen er flott til å feste hyller, lamper og andre ting du trenger på vegger og i tak på gipsplater. Gipsplater består av en gipskjerne (laget av kalsiumsulfathydrat) som er omsluttet av kartong. Vanlige skruer anbefales ikke til gipsplater, og med en ekspanssjonsskrue kan gipsplaten også bære større vekt. Det blir enkelt å henge opp det du ønsker

Artikkelen har følgende egenskaper:
Møbeltype
Innendørs
Gulvløsning
Alle gulvtyper
PRIS

9,27 kr / stk. inkl mva        / order  inkl mva

Leveringstid: 3-5 dager

Out Of Stock

Get notified when it's back in stock

MONTERING

Brukes primært til montering på vegg av gips. Monteringen er litt vrien, så følg disse trinnene. Det første trinnet er å bore et hull med boremaskin. Borets diameter er den samme som utviderens. Deretter slår du inn mollypluggen med en hammer. Så tar du en skrutrekker og skrur inn skruen så den utvider seg bak gipsplaten. Du skrur til du merker at skruen blir fast og nesten stopper. Hvis du skrur for lenge og for hardt, vil gipsplaten gå i stykker. Så hold opp å skru når du merker at det klyper til.

SPESIFIKASJONER

Tilgjengelig i flere størrelser.

LIGNENDE PRODUKTER

 • 132,87 kr

  Kantbeskyttere av skumplast til møbler. Brukes ofte til skarpe kanter eller bord laget av harde materialer, som marmor. Populær i familier med barn som akkurat har begynt å gå. Produktet er raskt å feste på kanter og hjørner med dobbeltsidig teip, kan brukes på alle typer materialer og beskytter barna dine mot å slå eller skade seg.

  Fra 132,87 kr / stk.
 • 611,97 kr 719,97 kr -15%

  SilentDecor

  For arbeidsplasser og skoler som ønsker å forbedre arbeidsmiljøet. Stilige benkskjermer laget av filtstoff er overraskende effektive. Benkskjermen Silence har flere funksjoner som forbedrer arbeidsmiljøet. Den gir ikke bare visuell avskjerming, men er også effektiv som lydabsorbent, demper samtaler mellom personer og fanger opp generell støy i rommet....

  Fra 611,97 kr 719,97 kr -15% / stk.
  Reduced price!
 • 21,89 kr 25,75 kr -15%

  Kantbeskyttere for hjørne av silkone til bord. Brukes ofte til skarpe kanter eller bord laget av harde materialer, som marmor. Populær i familier med barn som akkurat har begynt å gå. Produktet er raskt å feste på kanter og hjørner med dobbeltsidig teip, kan brukes på alle typer materialer og beskytter barna dine mot å slå eller skade seg.

  Fra 21,89 kr 25,75 kr -15% / stk.
  Reduced price!
 • 77,92 kr 91,67 kr -15%

  For arbeidsplasser og skoler som ønsker å forbedre arbeidsmiljøet. Skinner festes under benken, slik at stolene løftes fra gulvet og letter renholdet.

  Fra 77,92 kr 91,67 kr -15% / stk.
  Reduced price!