chat
Stolskydd, utvändigt rörskydd med friktionsyta

Knotter til stolben med filt, utvendig med friksjon

Disse sklisikre knottene til stolben fås i svart og grått. De utvendige knottene gir møblene dine et lengre liv og beskytter både møbler og gulv. De sklisikre knottene med filt passer til alle typer møbler. De er rimelige og laget av materiale av høy kvalitet, så de vil vare lenge.
ANBEFALT FOR
OVERFLATE
Hardwood floors, Laminate floors, Tiled floors, Bathroom and wet areas
MØBELTYPE
Chair, Storage, Table
RCFRY
PRIS

9,02 kr / stk. tax incl.        / order  tax incl.

TYPE KNOTT
YTRE
YTRE
mm  /  inches
Dette produktet selges ikke enkeltvis. Du må velge minst 16 mengde for dette produktet.
Leveringstid: 3-5 dager

Out Of Stock

Get notified when it's back in stock

MONTERING

Det enkleste er å feste knotten når du snur møbelet opp ned. Tørk bort all skitt, fett eller støv fra røret og trykk på rørknottene. Ved behov kan du bruke en gummiklubbe til å slå knottene på.

SPESIFIKASJONER

Tilgjengelig i to størrelser.

LIGNENDE PRODUKTER

 • 10,28 kr

  Er bare det beste godt nok? Disse knottene med filtbeskyttelse er utrolig nyttige. De er optimale for alle typer møbler som står på harde overflater. Filten på knottens underside er av høy kvalitet og forhindrer at møblene riper opp gulvet, og naglen er en smart funksjon som gir eldre møbler et nytt og bedre underlag.

  10,28 kr / stk.
 • 9,12 kr

  Gjør stolene dine en tjeneste med disse innvendige plastknottene med glideflate som beskytter både møbler og gulv. Knottene tar godt vare på møblene dine og er fremstilt av plast av høy kvalitet. De er slitesterke og sitter godt.

  9,12 kr / stk.
 • 16,78 kr

  Med denne justerbare møbelfoten kan du gi favorittmøblene dine en oppgradering. Møbelfoten er fremstilt av materialer av høy kvalitet, den er meget funksjonell og kan brukes til ulike typer møbler, blant annet stoler og bord.

  16,78 kr / stk.
 • 12,06 kr

  Leter du etter produkter som beskytter møblene dine og også gjør det enklere å flytte dem rundt? Da er det disse du trenger. Disse stolbeskyttelsene er rimelige og de sitter godt. De er ekstra enkle i bruk fordi de har fleksibel fot og er enkle å feste på stolen. Ta vare på hjemmet ditt og oppgrader med stolbeskyttelse som forhindrer skade på gulvet.

  12,06 kr / stk.