chat
Stolskydd, runt invändigt rörskydd

Plastknotter, innvendig og rund

Runde, innvendige plasknotter er akkurat det du trenger til stolene dine. Hvis du leter etter noe som gjør det enklere å flytte møblene rundt uten å ødelegge gulvet, kan du glede deg til disse. De er laget av plast av høy kvalitet og er enkle å bruke. Du kan lett flytte møbleme dine og samtidig beskytte gulvet mot riper.

ANBEFALT FOR
OVERFLATE
Works well on all types of wood floors and surfaces.
MØBELTYPE
Chair, Storage, Table
RRI
PRIS

4,82 kr / stk. tax incl.        / order  tax incl.

TYPE KNOTT
INDRE
INDRE
INDRE KNOTT - SLIK BØR DU MÅLE!
INDRE KNOTT - SLIK BØR DU MÅLE!

Et eksempel på et hult stolben, vanligvis laget av metall.

Bunnen av stolen/møbelbenet

MÅL DEN INDRE DIAMETEREN PÅ DET HULLE BENET -
Mål innsiden av benet, pass på å plassere linjalen i midten av bunnen. Dimensjonene på møbelbenet må stemme overens og ha nøyaktig samme diameter som den indre knott du trenger.

Et eksempel på en indre knott.

INDRE DIAMETER, BEN:
mm  /  inches
Dette produktet selges ikke enkeltvis. Du må velge minst 32 mengde for dette produktet.
Leveringstid: 3-5 dager

Out Of Stock

Get notified when it's back in stock

MONTERING

Det enkleste er å feste beskyttelsen når du snur møbelet opp ned. Tørk bort all skitt, fett eller støv fra røret og trykk rørbeskyttelsene inn. Ved behov kan du bruke en gummiklubbe til å slå beskyttelsene i.

SPESIFIKASJONER

Tilgjengelig i flere størrelser og farger.

LIGNENDE PRODUKTER

 • 4,93 kr

  Innvendig stolbenbeskyttelse, oval form.

  4,93 kr / stk.
 • 10,28 kr

  Er bare det beste godt nok? Disse knottene med filtbeskyttelse er utrolig nyttige. De er optimale for alle typer møbler som står på harde overflater. Filten på knottens underside er av høy kvalitet og forhindrer at møblene riper opp gulvet, og naglen er en smart funksjon som gir eldre møbler et nytt og bedre underlag.

  10,28 kr / stk.
 • 15,73 kr

  Den firkantede, vinklede stolbeskyttelsen er meget nyttig for å beskytte både møbler og gulv. Beskyttelsen er laget av plast av høy kvalitet og forhindrer riper på gulvet. Den er enkel å feste og ser bra ut på møblene.

  15,73 kr / stk.
 • 12,06 kr

  Leter du etter produkter som beskytter møblene dine og også gjør det enklere å flytte dem rundt? Da er det disse du trenger. Disse stolbeskyttelsene er rimelige og de sitter godt. De er ekstra enkle i bruk fordi de har fleksibel fot og er enkle å feste på stolen. Ta vare på hjemmet ditt og oppgrader med stolbeskyttelse som forhindrer skade på gulvet.

  12,06 kr / stk.