chat
Stolskydd, rörskydd av formpressad filt

Stolben beskyttelse i formpresset filt

Stolbenbeskytteren i formpresset filt er laget av 100 % filt. Den er bærekraftig og produsert av resirkulerte PET-flasker. Hvis du ønsker flott design, men likevel legger vekt på funksjonalitet, er det dette produktet du skal velge. Filtbeskytteren gjør det enklere å flytte møbler rundt i huset, den er av høy kvalitet og meget slitesterk. Et helt nødvendig produkt for alle møbler eller gulv som trenger beskyttelse.

ANBEFALT FOR
OVERFLATE
Hardwood floors, Laminate floors, Tiled floors, Moving
MØBELTYPE
Chair, Sofa, Storage, Bed, Table
RRUFFMG
PRIS

20,97 kr / stk. tax incl.        / order  tax incl.

TYPE KNOTT
YTRE
YTRE
YTRE KNOTT - SLIK BØR DU MÅLE!
YTRE KNOTT - SLIK BØR DU MÅLE!

Et stolben laget av et solid materiale, vanligvis tre eller metall.

Bunnen av stolen/møbelbenet

MÅL DIAMETEREN PÅ BENET -
Mål fra utsiden til utsiden, pass på å plassere linjalen i midten av bunnen. Dimensjonene på møbelbenet må stemme overens og ha nøyaktig samme diameter som den utvendige knott du trenger.

Et eksempel på en utvendig knott.

YTRE DIAMETER, BEN:
mm  /  inches
Dette produktet selges ikke enkeltvis. Du må velge minst 8 mengde for dette produktet.
Leveringstid: 3-5 dager

Out Of Stock

Get notified when it's back in stock

MONTERING

Det er enklest å feste knotten når du snur møbelet opp ned. Trykk knotten på møbelbenet, bruk gummiklubbe ved behov. Hvis møbelet har rørben, skal eventuelle gamle innvendige rørbeskyttelser sitte igjen. Hvis det mangler, kan du feste nye som har samme diameter som røret for å beskytte de utvendige knottene mot unødvendig slitasje.

SPESIFIKASJONER

Tilgjengelig i flere størrelser, vilken refererer til den indre dimensjonen på rørbeskyttelsen. Stolbenbeskytteren i formpresset har nøyaktig passform og er ikke strekkbare. Mål stolbenet/røret ditt, gjerne med en skyvelære slik at du får riktig størrelse med en gang og unngå unødvendige fraktkostnader. Hvis møblene dine har et åpent rørstolben (f.eks. Myran eller Sjuan), anbefaler vi at du kjøper og monterer en av våre innvendige knotter først, før du monterer disse formstøpte stolhettene.

Høyde/størrelse
14 mm dia - 24 mm H
16 mm dia - 26 mm H
19 mm dia - 30 mm H
22 mm dia - 32 mm H
25 mm dia - 37 mm H
28 mm dia- 39 mm H

LIGNENDE PRODUKTER

 • 5,03 kr

  Lei av å finne gamle, skitne selvklebende møbelknotter på møbler og sokker? Oppgrader møblene dine med nye beskyttende knotter nå! Denne ovale stolbestkyttelsen er løsningen for deg. De gjør det enkelt å flytte møblene og holder også gulvet fritt for riper.

  5,03 kr / stk.
 • 9,12 kr

  Gjør stolene dine en tjeneste med disse innvendige plastknottene med glideflate som beskytter både møbler og gulv. Knottene tar godt vare på møblene dine og er fremstilt av plast av høy kvalitet. De er slitesterke og sitter godt.

  9,12 kr / stk.
 • 3,81 kr

  Rektangulære plastknotter til stolben er svaret på mange problemer. De gjør det enkelt å bevege møblene og forhindrer også riper på tregulv. I tillegg er de rimelige og problemløse i bruk. Knottene er laget av plast av høy kvalitet.

  3,81 kr / stk.
 • 2,94 kr

  Disse runde stolbenhettene i plast beskytter møblene og hjelper deg med å beskytte møblene og gulvene dine. De runde hettene er superpopulære, spesielt for stolben i stål. De er rimelige og er laget av plast av høy kvalitet, så de vil ikke lage merker på gulvet og er meget slitesterke.

  2,94 kr / stk.