chat
Justerbare føtter i metall

Justerbare føtter i metall, benhever

Enkle og smarte justerbare møbelføtter. Nå kan favorittmøbelet ditt få akkurat den høyden du ønsker. Gjør bordet eller oppbevaringsmøbelet ditt mer solid eller beskytt det i et våtrom.

Artikkelen har følgende egenskaper:
Møbeltype
Utemøbler - Innendørs
Gulvløsning
Alle gulvtyper
PRIS

29,87 kr / stk. inkl mva        / order  inkl mva

Leveringstid: 3-5 dager

Out Of Stock

Get notified when it's back in stock

MONTERING

For å få det beste resultatet ved montering - mål hvor på møbelet du vil sette pluggen og bor et 30 mm dypt og ca. 12 mm bredt hull på dette stedet. Hammer in pluggen godt inn i hullet, og skru deretter knotten inn i pluggen. Deretter justeres knotten til riktig høyde.

SPESIFIKASJONER

En universell størrelse.

LIGNENDE PRODUKTER

 • 18,03 kr

  Med denne justerbare møbelfoten kan du gi favorittmøblene dine en oppgradering. Møbelfoten er fremstilt av materialer av høy kvalitet, den er meget funksjonell og kan brukes til ulike typer møbler, blant annet stoler og bord.

  Fra 18,03 kr / stk.
 • 399,13 kr

  Stolseteforhøyere for Charles Eames-stoler er det beste produktet til jobben. Forhøyerne er enkle å montere, fås til en rimelig pris og tar godt vare på Charles Eames-stolen din.

  Fra 399,13 kr / stk.
 • 23,18 kr

  Stolbeskyttere med fleksibel vinkel er det perfekte valget hvis du er på jakt etter noe som kan beskytte både møbler og gulv. Disse er laget av filt av høy kvalitet. De tar vare på møblene og forhindrer ripeskader på gulvet. Med disse beskyttelsene blir det enkelt å flytte møblene rundt.

  Fra 23,18 kr / stk.
 • 14,42 kr

  Med denne justerbare møbelfoten kan du gi favorittmøblene dine en oppgradering. Møbelfoten er fremstilt av materialer av høy kvalitet, den er meget funksjonell og kan brukes til ulike typer møbler.

  Fra 14,42 kr / stk.