chat
Justerbare føtter i metall

Justerbare føtter i plast

Du kan gi favorittmøblene dine den oppgraderingen de fortjener med denne møbelforsterkeren. Sett et bord eller et annet møbel i akkurat den høyden du ønsker. Brukes også på ujevne overflater, for å oppnå en flat overflate.

Artikkelen har følgende egenskaper:
Møbeltype
Utemøbler - Innendørs
Gulvløsning
Alle gulvtyper
PRIS

50,47 kr / stk. inkl mva        / order  inkl mva

Leveringstid: 3-5 dager

Out Of Stock

Get notified when it's back in stock

MONTERING

Brukes hovedsakelig på skap, kommoder og møbler som du må kunne ha justerbar høyde for. Monteres med skruer på alle overflater, vanligvis tre. Skrue følger ikke med produktet.

SPESIFIKASJONER

Dette produktet er laget av plast

Produkt minimumshøyde: 120mm 

Produktets maksimale høyde: 190mm 

Lengde på bunnplate: 105mm 

Bredde bunnplate: 45mm 

LIGNENDE PRODUKTER

 • 38,63 kr

  Med disse justerbare føttene til stoler og bord kan du bokstavelig talt gi yndlingsmøblene dine en oppgradering. De er laget av materiale av høy kvalitet og er meget holdbare.

  Fra 38,63 kr / stk.
 • 721,00 kr

  Disse smarte og monteringsvennlige stolseteforhøyerne for Arne Jacobsen-stoler er det perfekte produktet hvis du ønsket å øke setehøyden. De er laget av materiale av høy kvalitet og er tilgjengelige til en rimelig pris. De øker ikke bare høyden, plastknottene beskytter også gulvet ditt.

  Fra 721,00 kr / stk.
 • 23,18 kr

  Stolbeskyttere med fleksibel vinkel er det perfekte valget hvis du er på jakt etter noe som kan beskytte både møbler og gulv. Disse er laget av filt av høy kvalitet. De tar vare på møblene og forhindrer ripeskader på gulvet. Med disse beskyttelsene blir det enkelt å flytte møblene rundt.

  Fra 23,18 kr / stk.
 • 14,42 kr

  Med denne justerbare møbelfoten kan du gi favorittmøblene dine en oppgradering. Møbelfoten er fremstilt av materialer av høy kvalitet, den er meget funksjonell og kan brukes til ulike typer møbler.

  Fra 14,42 kr / stk.