chat
Förhöjning av ben, till bla Arne Jacobsen

Stolsitsforhøyner til Arne Jacobsen

Disse smarte og monteringsvennlige stolseteforhøyerne for Arne Jacobsen-stoler er det perfekte produktet hvis du ønsket å øke setehøyden. De er laget av materiale av høy kvalitet og er tilgjengelige til en rimelig pris. De øker ikke bare høyden, plastknottene beskytter også gulvet ditt.
ANBEFALT FOR
OVERFLATE
Works well on all types of wood floors and surfaces.
MØBELTYPE
Chair
FHJSAJ
PRIS

504,57 kr / set inkl mva        / order  inkl mva

Leveringstid: 3-5 dager

Out Of Stock

Get notified when it's back in stock

MONTERING

Det er enklest å montere med stolen vendt opp ned. Løsne bunndekslet forsiktig og skru løs rammen fra setet. Fjern alle gamle underlagsskiver og monter nye på rammen. Legg platen mellom rammen og setet og tilpass skruehullene. Sporet i platen skal vende ned mot gulvet. Stram skruene for hånd med skiftenøkkel. Hvis stolen ikke har polstring, skal du bruke den mefølgende 3 cm skruen. Hvis den har original polstring, skal du bruke den medfølgende 3,5 cm skruen.

SPESIFIKASJONER

En universell størrelse

LIGNENDE PRODUKTER

 • 17,66 kr

  Med denne justerbare møbelfoten kan du gi favorittmøblene dine en oppgradering. Møbelfoten er fremstilt av materialer av høy kvalitet, den er meget funksjonell og kan brukes til ulike typer møbler, blant annet stoler og bord.

  17,66 kr / stk.
 • 391,04 kr

  Stolseteforhøyere for Charles Eames-stoler er det beste produktet til jobben. Forhøyerne er enkle å montere, fås til en rimelig pris og tar godt vare på Charles Eames-stolen din.

  391,04 kr / stk.
 • 19,73 kr

  Fleksible plastknotter med filt er meget nyttige, for de tar vare på både møbler og gulv. Disse vinklede plastknottene med filt av høy kvalitet beskytter gulvet mot riper. De er enkle å feste, og filten på undersiden av knottene er av høy kvalitet og sitter godt. Velg den størrelsen du foretrekker og som passer best til nettopp dine møbler.

  19,73 kr / stk.
 • 14,13 kr

  Med denne justerbare møbelfoten kan du gi favorittmøblene dine en oppgradering. Møbelfoten er fremstilt av materialer av høy kvalitet, den er meget funksjonell og kan brukes til ulike typer møbler.

  14,13 kr / stk.