chat
Förhöjning av ben, till bla Arne Jacobsen

Stolsitsforhøyner til Arne Jacobsen

Disse smarte og monteringsvennlige stolseteforhøyerne for Arne Jacobsen-stoler er det perfekte produktet hvis du ønsket å øke setehøyden. De er laget av materiale av høy kvalitet og er tilgjengelige til en rimelig pris. De øker ikke bare høyden, plastknottene beskytter også gulvet ditt.

Artikkelen har følgende egenskaper:
Benhever
Møbeltype
Innendørs
Gulvløsning
Alle gulvtyper
FHJSAJ
PRIS

721,00 kr / set inkl mva        / order  inkl mva

Leveringstid: 3-5 dager

Out Of Stock

Get notified when it's back in stock

MONTERING

Det er enklest å montere med stolen vendt opp ned. Løsne bunndekslet forsiktig og skru løs rammen fra setet. Fjern alle gamle underlagsskiver og monter nye på rammen. Legg platen mellom rammen og setet og tilpass skruehullene. Sporet i platen skal vende ned mot gulvet. Stram skruene for hånd med skiftenøkkel. Hvis stolen ikke har polstring, skal du bruke den mefølgende 3 cm skruen. Hvis den har original polstring, skal du bruke den medfølgende 3,5 cm skruen.

SPESIFIKASJONER

En universell størrelse

LIGNENDE PRODUKTER

 • 38,63 kr

  Med disse justerbare føttene til stoler og bord kan du bokstavelig talt gi yndlingsmøblene dine en oppgradering. De er laget av materiale av høy kvalitet og er meget holdbare.

  Fra 38,63 kr / stk.
 • 18,03 kr

  Med denne justerbare møbelfoten kan du gi favorittmøblene dine en oppgradering. Møbelfoten er fremstilt av materialer av høy kvalitet, den er meget funksjonell og kan brukes til ulike typer møbler, blant annet stoler og bord.

  Fra 18,03 kr / stk.
 • 53,30 kr

  Enkle og smarte justerbare møbelføtter. Nå kan favorittmøbelet ditt få akkurat den høyden du ønsker. Gjør bordet eller oppbevaringsmøbelet ditt mer solid eller beskytt det i et våtrom.

  Fra 53,30 kr / stk.
 • 50,47 kr

  Du kan gi favorittmøblene dine den oppgraderingen de fortjener med denne møbelforsterkeren. Sett et bord eller et annet møbel i akkurat den høyden du ønsker. Brukes også på ujevne overflater, for å oppnå en flat overflate.

  Fra 50,47 kr / stk.