chat
Förhöjning av ben, till bla Arne Jacobsen

Stolsitsforhøyner til Arne Jacobsen

Disse smarte og monteringsvennlige stolseteforhøyerne for Arne Jacobsen-stoler er det perfekte produktet hvis du ønsket å øke setehøyden. De er laget av materiale av høy kvalitet og er tilgjengelige til en rimelig pris. De øker ikke bare høyden, plastknottene beskytter også gulvet ditt.
ANBEFALT FOR
OVERFLATE
Works well on all types of wood floors and surfaces.
MØBELTYPE
Chair
FHJSAJ
PRIS

471,90 kr / set tax incl.        / order  tax incl.

Leveringstid: 3-5 dager

Out Of Stock

Get notified when it's back in stock

MONTERING

Det er enklest å montere med stolen vendt opp ned. Løsne bunndekslet forsiktig og skru løs rammen fra setet. Fjern alle gamle underlagsskiver og monter nye på rammen. Legg platen mellom rammen og setet og tilpass skruehullene. Sporet i platen skal vende ned mot gulvet. Stram skruene for hånd med skiftenøkkel. Hvis stolen ikke har polstring, skal du bruke den mefølgende 3 cm skruen. Hvis den har original polstring, skal du bruke den medfølgende 3,5 cm skruen.

SPESIFIKASJONER

En universell størrelse

LIGNENDE PRODUKTER

 • 33,56 kr

  Med disse justerbare føttene til stoler og bord kan du bokstavelig talt gi yndlingsmøblene dine en oppgradering. De er laget av materiale av høy kvalitet og er meget holdbare.

  33,56 kr / stk.
 • 365,98 kr

  Stolseteforhøyere for Charles Eames-stoler er det beste produktet til jobben. Forhøyerne er enkle å montere, fås til en rimelig pris og tar godt vare på Charles Eames-stolen din.

  365,98 kr / stk.
 • 16,78 kr

  Med denne justerbare møbelfoten kan du gi favorittmøblene dine en oppgradering. Møbelfoten er fremstilt av materialer av høy kvalitet, den er meget funksjonell og kan brukes til ulike typer møbler, blant annet stoler og bord.

  16,78 kr / stk.
 • 313,55 kr

  Stolbenforhøyerne til Arne Jacobsen-stoler forlenger stolbena og søker setehøyden. Vi tilbyr dem som sett, og de er enkle å montere. De er laget av stål og plast av god kvalitet og er meget holdbare.

  313,55 kr / stk.