Möbeltass med utbytbar filt

Møbelknotter med pendlerbar filt

Møbelknotter med pendlerbar filt er av høy kvalitet og gjør det enkelt å flytte møbler rundt uten å ødelegge verken møbler eller gulv.

ANBEFALT FOR
MTSKUTBF
PRIS

7,00 kr / stk. tax incl.        / order  tax incl.

mm  /  inches
Dette produktet selges ikke enkeltvis. Du må velge minst 8 mengde for dette produktet.
Leveringstid: 3-5 dager

Out Of Stock

Get notified when it's back in stock

MONTERING

For å få det beste resultatet ved montering snur du møbelet opp ned. Rengjør benet og påse at skitt, støv og fett er fjernet. Så skrur du fast det hvite beslaget i benet med den medfølgende skruen. Deretter trykker du på filtdelen.

SPESIFIKASJONER

Knotten har en utskiftbar filtdel som kan endres ved behov.

LIGNENDE PRODUKTER

 • 2,40 kr

  Disse kraftige møbelknotter med rørnagle kan brukes på alle slags møbler, og er en god beskyttelse for gulvet og møblene dine. Filten på undersiden av knotten er av høy kvalitet og forhindrer at møblene dine lager riper i gulvet, og naglen er ekstra smart for bruk på gamle møbler. Naglen kan festes selv om benet har gamle spikerhull, noe som gjør at...

  2,40 kr / stk.
 • 1,90 kr

  Er du lei av å finne gamle og skitne selvklebende knotter på sokkene dine? Nå er tiden kommet til en oppgradering! Våre møbelknotter filt med spiker for tremøbler er laget av plast av høy høykvalit og kan enkelt monteres under møbelbena. Møbelknottene beskytter møbler og gulv, en gammel og velprøvd metode som virker best på møbelben av tre.

  1,90 kr / stk.
 • 5,20 kr

  Disse plastknottene med skrue er spesielt laget til møbler som beveges mye, som kjøkkenstoler. Nå blir møblene mer stillegående og etterlater ingen riper. Knottene er laget av metall av høy kvalitet og er meget slitesterke. De har også en god pris.

  5,20 kr / stk.
 • 3,25 kr

  Er du klar for en skikkelig kraftkar? Denne solide gummiknotten er utrolig holdbar og nyttig. Den er det optimale valget for alle typer møbler som står på harde overflater. Filten på bunnene av knotten er av høy kvalitet og forhindrer at møblene dine lager ruper på gulvet. Naglen er smart for å sette nye knotter på gamle møbler.

  3,25 kr / stk.