chat
Möbeltass med utbytbar filt

Møbelknotter med pendlerbar filt

Møbelknotter med pendlerbar filt er av høy kvalitet og gjør det enkelt å flytte møbler rundt uten å ødelegge verken møbler eller gulv.

ANBEFALT FOR
OVERFLATE
Hardwood floors, Laminate floors, Tiled floors, Moving
MØBELTYPE
Chair, Sofa, Storage, Bed, Table
MTSKUTBF
PRIS

9,75 kr / stk. tax incl.        / order  tax incl.

mm  /  inches
Dette produktet selges ikke enkeltvis. Du må velge minst 8 mengde for dette produktet.
Leveringstid: 3-5 dager

Out Of Stock

Get notified when it's back in stock

MONTERING

For å få det beste resultatet ved montering snur du møbelet opp ned. Rengjør benet og påse at skitt, støv og fett er fjernet. Så skrur du fast det hvite beslaget i benet med den medfølgende skruen. Deretter trykker du på filtdelen.

SPESIFIKASJONER

Knotten har en utskiftbar filtdel som kan endres ved behov.

LIGNENDE PRODUKTER

 • 2,52 kr

  Disse kraftige møbelknotter med rørnagle kan brukes på alle slags møbler, og er en god beskyttelse for gulvet og møblene dine. Filten på undersiden av knotten er av høy kvalitet og forhindrer at møblene dine lager riper i gulvet, og naglen er ekstra smart for bruk på gamle møbler. Naglen kan festes selv om benet har gamle spikerhull, noe som gjør at...

  2,52 kr / stk.
 • 11,85 kr

  Er du lei av å finne gamle, utslitte og skitne møbelknotter som har løsnet? Tiden er kommet til å oppgradere hjemmet ditt! Disse møbelknottene med spiker er det du trenger. De er fremstilt av plast av høy kvalitet og gir både møbler og gulv god beskyttelse. Å feste knottene med spiker er en gammel, velprøvd metode som gjør det mulig å flytte møbler uten å...

  11,85 kr / stk.
 • 10,49 kr

  Våre sklisikre gummiknotter av plask med skrue er laget av holdbare materialer av høy kvalitet. Knottene festes under møbelets ben, og de er spesielt godt egnet til møbler av plast og metall. Velg den størrelsen du foretrekker og beskytt både møbler og gulv.

  10,49 kr / stk.
 • 3,41 kr

  Er du klar for en skikkelig kraftkar? Denne solide gummiknotten er utrolig holdbar og nyttig. Den er det optimale valget for alle typer møbler som står på harde overflater. Filten på bunnene av knotten er av høy kvalitet og forhindrer at møblene dine lager ruper på gulvet. Naglen er smart for å sette nye knotter på gamle møbler.

  3,41 kr / stk.