chat
Möbeltass med utbytbar filt

Møbelknotter med pendlerbar filt

Møbelknotter med pendlerbar filt er av høy kvalitet og gjør det enkelt å flytte møbler rundt uten å ødelegge verken møbler eller gulv.

ANBEFALT FOR
OVERFLATE
Hardwood floors, Laminate floors, Tiled floors, Moving
MØBELTYPE
Chair, Sofa, Storage, Bed, Table
MTSKUTBF
PRIS

9,75 kr / stk. tax incl.        / order  tax incl.

mm  /  inches
Dette produktet selges ikke enkeltvis. Du må velge minst 8 mengde for dette produktet.
Leveringstid: 3-5 dager

Out Of Stock

Get notified when it's back in stock

MONTERING

For å få det beste resultatet ved montering snur du møbelet opp ned. Rengjør benet og påse at skitt, støv og fett er fjernet. Så skrur du fast det hvite beslaget i benet med den medfølgende skruen. Deretter trykker du på filtdelen.

SPESIFIKASJONER

Knotten har en utskiftbar filtdel som kan endres ved behov.

LIGNENDE PRODUKTER

 • 3,11 kr 3,46 kr -10%

  Disse plast gli med spikerer svært nyttige for deg hvis du er bekymret for møblene og gulvet i huset ditt. De er enkle å montere med spiker og laget av materiale av høy kvalitet. Gliderne vil gjøre det lettere for deg å flytte møblene, og beskytter i tillegg gulvene dine mot riper. Velg en størrelse som passer til møbelbena dine.

  3,11 kr 3,46 kr -10% / stk.
  Reduced price!
 • 7,08 kr 7,87 kr -10%

  Stolbeskyttere for utendørsmøbler. Hvis du er på jakt etter noe som vil gjøre det enklere for deg å flytte møblene og ikke ødelegge underlaget, er det dette du trenger. De innvendige beskytterne stolben er meget effektive. De er laget av plast av høy kvalitet og er enkle i bruk. De gjør det enklere å flytte møbler og beskytter gulvet mot riper.

  7,08 kr 7,87 kr -10% / stk.
  Reduced price!
 • 3,30 kr 3,67 kr -10%

  Solide plastknotter av plast som glir gjør det mulig å flytte møblene rundt på en enkel måte. De hjelper deg også med å ta vare på gulvet ditt. De er rimelige, og fargen er brun og passer godt til møblene dine. Plastknottene er laget av et materiale av høy kvalitet og sitter godt. I tillegg er de brukervennlige og slitesterke.

  3,30 kr 3,67 kr -10% / stk.
  Reduced price!
 • 4,72 kr

  Er du klar for en skikkelig kraftkar? Denne solide gummiknotten er utrolig holdbar og nyttig. Den er det optimale valget for alle typer møbler som står på harde overflater. Filten på bunnene av knotten er av høy kvalitet og forhindrer at møblene dine lager ruper på gulvet. Naglen er smart for å sette nye knotter på gamle møbler.

  4,72 kr / stk.