chat
Glidhjul för stol

Stolhjul med gli

Møbler med hjul er mye lettere å flytte rundt på tregulv. Disse stolhjulene beskytter ikke bare møblene mot slitasje, de forhindrer også at gulvene får riper på grunn av hyppige stolbevegelser. Disse stolhjulene fås til en rimelig pris.

ANBEFALT FOR
OVERFLATE
Hardwood floors, Laminate floors, Tiled floors, Moving
MØBELTYPE
Chair
HJGLID
PRIS

151,37 kr / stk. inkl mva        / order  inkl mva

Leveringstid: 3-5 dager

Out Of Stock

Get notified when it's back in stock

MONTERING

Det beste resultatet får du når du snur møbelet opp ned. Skru hjulet godt inn i møbelet med en skrue egnet for møbelets materiale. Hvis møblene dine er laget av tre, anbefaler vi at du forhåndsborer et hull der du vil feste hjulet.

SPESIFIKASJONER

To hjul per stol.

LIGNENDE PRODUKTER

 • 130,18 kr

  Hjul til trestoler gjør det mye enklere å bevege stoler rundt i hjemmet ditt. Hjulene fås i sølvfarge og passer til ulike stoler og interiører. Hvis du har mange stoler du ofte flytter rundt: sett hjul på dem!

  130,18 kr / stk.
 • 10,09 kr

  Disse separate tappene for møbelhjul gjør det enda enklere å bevege stoler og bord. Tappene er fremstilt av materiale av høy kvalitet, noe som gjør dem meget holdbare.

  10,09 kr / stk.
 • 171,55 kr

  Møbelhjul med deksel i sort stål. Fungerer til alt fra tevogn til sofa, hovedsakelig tilpasset innendørsgulv men fungerer også utendørs

  171,55 kr / stk.
 • 171,55 kr

  Møbelhjul i krom med sorte hjul. Fungerer til alt fra sofaer til oppbevaringsmøbler, hovedsakelig tilpasset innendørsgulv

  171,55 kr / stk.