chat
Tapp med spårring, för möbelhjul

Tapp med sporingsring

Disse separate tappene for møbelhjul gjør det enda enklere å bevege stoler og bord. Tappene er fremstilt av materiale av høy kvalitet, noe som gjør dem meget holdbare.
TAPPSR
PRIS

6,29 kr / stk. tax incl.        / order  tax incl.

mm  /  inches
Leveringstid: 3-5 dager

Out Of Stock

Get notified when it's back in stock

MONTERING

SPESIFIKASJONER

Tilgjengelig i to størrelser.

LIGNENDE PRODUKTER

 • 127,94 kr

  Møbler med hjul er mye lettere å flytte rundt på tregulv. Disse stolhjulene beskytter ikke bare møblene mot slitasje, de forhindrer også at gulvene får riper på grunn av hyppige stolbevegelser. Disse stolhjulene fås til en rimelig pris.

  127,94 kr / stk.
 • 14,68 kr

  Ottomanhjul er møbelhjulene som gjør jobben. De er perfekte til å flytte tungt og stort utstyr eller møbler og beskytter samtidig gulvet ditt. Disse hjulene er laget av materiale av høy kvalitet og holder lenge.

  14,68 kr / stk.
 • 25,17 kr

  Disse stolgliderne av plast er så å si fargeløse og vil ikke ødelegge rommets preg. Bare legg gulvbeskytter i plast med gli under hjulene eller bena for å beskytte gulvet, så kan du uten problemer flytte møbler på tregulvene dine.

  25,17 kr / stk.
 • 40,90 kr

  Dette er vår Rolls Royce når det gjelder å stoppe vibrasjoner fra vaskemaskiner. Absorberer lyd fra vaske- og tørkemaskinen din meget effektivt og er enkel å montere.

  40,90 kr / stk.