chat
Klisterkrok

Kroker selvklebende til baderom

Gjør det ikke vanskeligere enn nødvendig. Hva om du borer feil eller på feil sted? Med disse selvklebende krokene til murvegger kan du endre mening så ofte du vil. De er superenkle å montere og er meget godt egnet til håndklær på bad eller i andre våtrom.
ANBEFALT FOR
VEGG Concrete Walls, Tiles, wet room areas, Wooden surface, Brick Wall
PRIS

10,49 kr / stk. tax incl.        / order  tax incl.

Leveringstid: 3-5 dager

Out Of Stock

Get notified when it's back in stock

MONTERING

De brukervennlige veggkrokene våre er meget praktiske for raske opphengsjobber og småjobber på kveldstid. Du trenger ikke boremaskin, og noen ganger ikke en gang en hammer. Bare kleb dem eller spikre dem på veggen. Påse at du rengjør overflaten med en våt fille før du kleber kroken på veggen.

SPESIFIKASJONER

Tilgjengelig i to størrelser.

LIGNENDE PRODUKTER

 • 51,38 kr

  Vår selvklebende veggkrok fås i børstet stål og fungerer perfekt som håndklehenger. Denne smarte kroken kan festes på alle typer vegger, uten bruk av verken boremaskin eller hammer. Limet på den selvklebende kroken er av god kvalitet og sterkt nok til å holde både håndklær og lettere klær. En enkel og stilig krok med enkel funksjon. Kan med fordel brukes...

  51,38 kr / stk.
 • 20,97 kr

  For rask montering, spesielt for håndkleholdere i våtrom.

  20,97 kr / stk.
 • 68,16 kr

  Japp, tiden er kommet. Men gjør det enkelt for deg selv, du trenger ingen hammer til disse. Kan det bli enklere? Neppe.

  68,16 kr / stk.
 • 72,36 kr

  Hei, heng gjerne opp bilder, men gjør det ikke for vanskelig. Skaff deg selvklebende bildeoppheng fra Tesa. Til disse trenger du ingen hammer. Kan det bli enklere? Neppe.

  72,36 kr / stk.