chat
Klisterkrok

Kroker selvklebende til baderom

Gjør det ikke vanskeligere enn nødvendig. Hva om du borer feil eller på feil sted? Med disse selvklebende krokene til murvegger kan du endre mening så ofte du vil. De er superenkle å montere og er meget godt egnet til håndklær på bad eller i andre våtrom.
Artikkelen har følgende egenskaper:
Møbeltype
Innendørs
Gulvløsning
Alle gulvtyper
PRIS

12,88 NOK / stk. inkl mva        / order  inkl mva

Leveringstid: 3-5 dager

Out Of Stock

Get notified when it's back in stock

MONTERING

De brukervennlige veggkrokene våre er meget praktiske for raske opphengsjobber og småjobber på kveldstid. Du trenger ikke boremaskin, og noen ganger ikke en gang en hammer. Bare kleb dem eller spikre dem på veggen. Påse at du rengjør overflaten med en våt fille før du kleber kroken på veggen.

SPESIFIKASJONER

Tilgjengelig i to størrelser.

LIGNENDE PRODUKTER

 • 77,25 NOK

  Vår selvklebende veggkrok fås i børstet stål og fungerer perfekt som håndklehenger. Denne smarte kroken kan festes på alle typer vegger, uten bruk av verken boremaskin eller hammer. Limet på den selvklebende kroken er av god kvalitet og sterkt nok til å holde både håndklær og lettere klær. En enkel og stilig krok med enkel funksjon. Kan med fordel brukes...

  Fra 77,25 NOK / stk.
 • 82,40 NOK

  Tesa

  Gjør det enkelt for deg selv, du trenger ikke en gang en hammer for å feste noe med denne selvklebende takkroken. Heng opp lamper lekende lett.

  Fra 82,40 NOK / stk.
 • 74,68 NOK

  Japp, tiden er kommet. Men gjør det enkelt for deg selv, du trenger ingen hammer til disse. Kan det bli enklere? Neppe.

  Fra 74,68 NOK / stk.
 • 84,98 NOK

  Hei, heng gjerne opp bilder, men gjør det ikke for vanskelig. Skaff deg selvklebende bildeoppheng fra Tesa. Til disse trenger du ingen hammer. Kan det bli enklere? Neppe.

  Fra 84,98 NOK / stk.